Supportavdelningen

Vi behöver utöka vår supportorganisation med en serviceinriktad medarbetare eftersom efterfrågan på vår teknik ökar. Tjänsten är tills vidare med placering på huvudkontoret i Karlstad.

Arbetsbeskrivning:
Du kommer att jobba i vårt support-team som idag består av sju personer som framför allt hjälper våra kunder med tekniska problem inom AV och IT.  Tjänsten är bred och passar dig som vill utvecklas inom både ljud, bild, IT och nätverk. Andra uppgifter kan vara att planera och hålla utbildningar inom nätverk eller agera tekniskt stöd till våra säljare.

Kvalifikationer och erfarenhet:
Erfarenhet av nätverk, UC, Office365 och IT. Lämplig teknisk utbildning, engelska och körkort. Meriterande är kunskaper inom programmering, affärssystem, styrsystem, Linux, nätverk, VPN, IT, IT-säkerhet och Office365.

Din profil:
Som person är du öppen och positiv. Du är strukturerad, noggrann, pedagogisk och prestigelös i ditt arbete. Förutom hög servicekänsla har du givetvis också ett brinnande teknikintresse.

Låter det intressant?
Vi kan erbjuda dig en spännande och modern arbetsplats där du kan utvecklas och trivas tillsammans med både senaste tekniken och ett glatt gäng. Ansök via https://www.specialelektronik.se/karriar/ Vårt urval sker löpande och tjänsterna tillsätts när vi hittat rätt sökande. Har du några frågor om tjänsterna, kontakta Patrik Lindahl, Supportchef, på telefon 054-444 2021 eller via e-post, patrik.lindahl@specialelektronik.se. Mer information om oss kan du hitta på www.specialelektronik.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/5
Kontakt
  • Patrik Lindahl, 054-4442021
Publicerat 2022-10-21
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb