Special-Elektronik AB

Vi söker två stycken supporttekniker till vår supportavdelning i Karlstad

Vi behöver utöka vår supportorganisation med två serviceinriktade medarbetare eftersom efterfrågan på vår teknik ökar. Tjänsterna är tillsvidare med placering på huvudkontoret i Karlstad.

Arbetsbeskrivning tjänst 1:
Du kommer jobba med att testa produkter och uppdatera mjukvaror. Tjänsten är bred och passar dig som vill utvecklas inom både ljud, bild, IT och nätverk. Vi jobbar nära våra kunder så du måste gilla kundkontakt och ha en positiv attityd. En förutsättning är att du har lätt att ta till dig ny teknik.

Kvalifikationer och erfarenhet:
Lämplig teknisk utbildning, engelska och körkort. Meriterande är kunskap inom ljud, bild, nätverk, IT och Office365.


Arbetsbeskrivning tjänst 2:
Du kommer jobba med både interna system och kundsystem, i första hand relaterade till server/nätverk och videomöten. Tjänsten är bred och passar dig som vill utvecklas inom både ljud, bild, IT och nätverk. Vi jobbar nära våra kunder så du måste vara bekväm med att prata inför folk i egenskap av tekniskt säljstöd.

Kvalifikationer och erfarenhet:
Erfarenhet av Nätverk, UC, Office365 och IT. Lämplig teknisk utbildning, engelska och körkort. Meriterande är kunskaper inom Affärssystem, Styrsystem, Linux, nätverk, VPN, IT, IT-säkerhet och Office365.


Din profil:

Som person är du öppen och positiv. Du är strukturerad, noggrann, pedagogisk och prestigelös i ditt arbete. Förutom hög servicekänsla har du givetvis också ett brinnande teknikintresse.

Låter det intressant?
Vi kan erbjuda dig en spännande och modern arbetsplats där du kan utvecklas och trivas tillsammans med både senaste tekniken och ett glatt gäng. Ansök via www.specialelektronik.se Vårt urval sker löpande och tjänsterna tillsätts när vi hittat rätt sökande. Har du några frågor om tjänsterna, kontakta Patrik Lindahl, Supportchef, på telefon 054-444 2021 eller via e-post, patrik.lindahl@specialelektronik.se. Mer information om oss kan du hitta på www.specialelektronik.se

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överrenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3
Kontakt
  • Patrik Lindahl, 054-4442021
Publicerat 2020-11-10
Sista ansökningsdag 2021-02-21

Retour aux postes vacants